FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
13. januar

Bøn formår meget


 

Johannes kap. 15 vers 7:

Hvis I bliver i mig, og mine ord bliver i jer, så bed om hvad som helst I vil, og I skal få det.

 

Et herligt løfte fra Jesus. Det er så stort, at det ikke er til at fatte. Men Jesus var jo en ærlig mand, så vi må tage det for pålydende.

 

Herunder et vidnesbyrd om bønnens magt.

 

En tidligere missionær, Sten Lindberg, fortæller om et børnehjem fra Nordkina, som blev angrebet af fremmede tropper. Missionærerne måtte flygte, men tilbage blev en kinesisk sygeplejerske, som fik til opgave at passe på de ca. 20 purunge piger.

 

Den fremmede hærs overkommando fandt snart ud af, at det vidnesbyrd, som udgik fra børnehjemmet, var alt for stærkt, og en skønne dag blev den unge sygeplejerske kaldt op for folkedomstolen og dømt til døden.

 

Da de forældreløse piger erfarede dødsdommen, faldt de på knæ og bad og bad. Og det forunderlige skete: De fremmede embedsmænd blev stadig forhindret i at afhente sygeplejersken til henrettelsen.

 

Nogen tid derefter blev sygeplejersken atter stedt for folkedomstolen - og endnu engang blev hun dømt til døden, men atter blev henrettelsen udskudt. Der var et tredje og fjerde forhør, og ved afsigelsen af den fjerde dødsdom rejste den fremmede forhørsdommer sig i vrede og tordnede: ”Giv mig et reb, så skal jeg selv henrette hende! Jeg tror ikke på, at der er en Gud, som beskytter hende!”

 

Så snart denne nyhed kom de unge piger for øre, faldt de igen på knæ og bad. De så dommeren komme hen ad den støvede gade med rebet i hånden og ledsaget af bødlerne. Men lige idet dommeren satte foden på dørtrinet til børnehjemmet, skete der igen noget forunderligt: Dommeren krummede sig sammen af frygtelige smerter og måtte bæres hjem.

 

Da den fremmede hær nogle måneder senere skyndsomt måtte forlade byen, opfordrede den ny borgmester sygeplejersken og alle børnene til at søge beskyttelse i byens fæstning. De faldt nu alle på knæ og bad Gud om råd og vejledning, og pludselig blev sygeplejersken mindet om ordene fra Sal. 118,8: ”At ty til Herren er bedre end at stole på mennesker!”

 

Den selvsamme nat, efter at sygeplejersken havde afslået borgmesterens tilbud, kom den fremmede hær overraskende tilbage, stormede fæstningen og dræbte eller bortførte flere tusinde personer. Men den lille flok af kristne unge i børnehjemmet og deres leder var uskadt.

 

GUD hører bønner i dag som før

bønnen er nøglen til Nådens dør.

Bønnen kan smelte selv is og sne,

glem derfor aldrig at be'.


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dkDagens Worship Lovsang


Prayer For A Friend

Musikvideo med og af med Casting Crowns.
  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002