FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
19. Januar

Bøn baner vej


 

Johs. 15,7: ”Hvis I bliver i mig, og mine ord bliver i jer, så bed om, hvad som helst I vil, og I skal få det.”

 

Forleden fremlagde jeg et bønneemne for min svigerinde og bror. Resolut fik jeg som svar tilbage fra svigerinden: ”Bøn baner vej.”

 

Det må vi altid have for øje, at Gud hører bøn, og at enhver bøn i Jesu navn baner vej for et svar. Bibelverset til Dagens Ord Andagten indeholder et fantastisk løfte – Vi skal på alle mulige måder holde os tæt til Jesus og hans ord, så har han lovet, at han vil reagere på vor bøn. Ikke altid som vi har tænkt, men på en sådan måde, at han vilje bliver fremmet i vore liv.

 

Den verdens kendte evangelist Billy Graham blev engang spurgt om han kunne nævne tre grunde til sit omfangsrige arbejde. Svarene lød kort og godt. For det første: bøn. For det andet: bøn og for det tredje: bøn. Det siger noget om, bønnens store forudsætning for alt.

 

Vi må altid være klar over, at Gud formår at trække i hundredtusind synlige og usynlige tråde for at få sin vilje igennem. Selv konger formår han at bevæge og påvirke: ”En konges hjerte er bække i Herrens hånd, han leder det hen, hvor han vil.” Ords.21,1. Det er særdeles belærende i den forbindelse at standse op ved Jonas og dvæle ved Guds indgriben i hans liv.

 

Gud formår at tale til en stort havdyr, så det afleverer Jonas på en strand. Gud formår at lade en olieplante vokse op for at give ham skygge, og Gud formår at tale til en lille orm, der æder af planten. Det betyder, at for Gud er intet umuligt. Det er en god lektie at lære.

 

Så lad os hver for sig gå ind i vort lønkammer, bede til Gud, som er i det skjulte, og Gud, som ser i det skjulte, skal betale os. Matt.6,6. Endnu et stort bønneløfte, som må begejstre os, sagt af Jesus i begyndelsen af hans virke.

 

 

Ja, styrk din tjener med kraftens Ånd,

og børnene hans tillige,

lad værket lykkes ved deres hånd,

lad blomstre med os dit rige.

                   Grundtvigs 6. vers fra salmen

                   ”For dig, o Herre…”


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
There is none like you

Under den engelske finder du en udgave fra Norge. Norsk titel er "Ingen er som du"

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002