FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
20. Januar

På blodets regning


 

Kol. 1,20: “Gud stiftede fred ved blodet på hans kors.”

 

Når jeg besøger en by og har tid tilovers, skal jeg gerne hen og se på byens kirke og vandre rundt på kirkegården. Det er meget tankevækkende at se, hvad der står på gravstenene.

 

For mange år siden gik jeg rundt på kirkegården i Nr. Lyngvig og fik øje på en speciel inskription. Der stod blot: “På blodets regning”. Her blev et menneske begravet, som satte al sin lid til Jesu Kristi blod, som udsletter enhver skyld.

 

For nogle årtier siden, da det var almindeligt at få tingene skrevet hos købmanden, kunne man blot sige, at varerne skulle skrives på firmaets regning, når man var firmaets bydreng, for man vidste, at betalingen ville finde sted. Jesus kan betale enhver synders store regning, for med sit blod har han én gang for alle udslettet det anklagende skyldbrev.

 

For en del år siden havde jeg kontakt med en lærerinde, som fortalte, hvad hendes mand havde sagt, da han lå på det yderste. Han sagde: “Jesu Kristi blod, Jesu Kristi blod, så går vi hjem”. En sygeplejerske henvendte sig til hende og sagde: “Er du også sådan?”  “Ja, det er vores billet til himlen!” blev der svaret tilbage.

 

En gammel mand havde sin sangbog (Hjemlandstoner) liggende foran sig. Han kunne ikke lade være med at slå op på en bestemt salme, og ud fra sidens øverste kant kunne man se, at her havde han været mange gange før. Salmen hed: “Har du hørt historien om hans blod, et hjerte knust i skam?” I denne sang fandt den gamle mand hvile. Den siger jo også alt, at Jesus er forsoneren og blodet er forsoningsmidlet.

 

I Johannes´ Åbenbaring kap 12 vers 11 står der et meget centralt bibelord: “Og de har sejret over ham (Satan) på grund af lammets blod og på grund af deres vidnesbyrds ord”. Det betyder, at vi må formulere et vidnesbyrd om Jesus og hans forløsende blod, og så vil vidnesbyrdet udløse kraften i Jesu blod. Vidnesbyrdet og Lammets blod er som forbundne kar.

 

Bruger vi vort vidnesbyrd med frimodighed, da vil Gud overstrømme os med blodets velsignelse, som først og fremmest er Guds frelsende gerning. Vi er forløste og retfærdiggjorte i Jesu blod. Det er det, vi skal fortælle videre. Ikke hvad vi får gjort, men hvad Jesus har gjort for os.

 

En sang om Jesu blod:

 

Blodet, som giver mig styrke fra dag til dag,

det skal aldrig miste sin kraft.

Det når op til de højeste bjerge,

det flyder i de dybeste dale.

Det stiller min tvivl

og beroliger min frygt,

det tørrer min tåre bort.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkThere Is A Redeemer

af og med Keith Green. Endvidere 1 times video udsendelse om Keith Greens liv

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002