FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
3. februar

To stærke ord af Jesus


 

Matt. 6,6:”Men du, når du beder, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din Fader, som er i det skjulte, og din Fader, som ser i det skjulte, skal betale dig.”

 

Luk. 18,7-8: ”Skulle Gud så ikke skaffe sine udvalgte ret, dem, der råber til ham dag og nat, og skulle han ikke være langmodig over for dem. Jeg siger jer: Han skal skaffe dem ret i hast.”

 

Det er altid værd at nærlæse Jesu ord, for de kan ved nærlæsning, bøn og meditation folde sig ud som blomster, hvis ynde og duft kommer fra den himmelske helligdom.

 

Hos Esajas findes et udtryk, som jeg holder meget af: ”Der var ikke svig i hans mund”. Det betyder, at vi nøje kan stole på alle ord fra Jesus. Hvert ord er jo blåstemplet af hans far, for han siger jo selv, at alt det, han siger, har han hørt fra hans Fader. Hvert ord er velovervejet og fyldt med en egen guddommelig ro og myndighed.

 

Forleden måtte jeg begejstret citere to ord i forlængelse af hinanden. Jeg syntes, de supplerede hinanden på en fantastisk måde, fordi Jesus her giver en vished videre, som troen kan se omsat til virkeligheden.

 

Jesus ønsker, at vi skal gå ind i vort lønkammer og så bede til vor himmelske far, så vil lønnen følge med  – og ikke nok med det – Jesus står også inde for, at en påtrængende og udholdende bøn vil få sin løn ”i hast”. Det er kun troens arme, der kan gribe dette og så regne med, at bønnesvar vil finde sted ”i hast”. De kommer jo fra en mund, hvorfra der ikke er svig.

 

Jesus ønsker jo ikke at tænde et håb i os for bagefter at se os falde sammen, fordi der ikke var dækning bag ved ordene. Der er fuld valuta bag Jesu ord. Guds søn kan nemlig ikke bedrage. Det ser den gudgivne tro. Jesus sagde i øvrigt i en anden forbindelse, at man bygger på klippen, når man handler på hans ord.

 

Vor Gud giver løfter, vor Gud holder ord,

han ej fra sit tilsagn kan vige!

Hvil trygt på det ord, om du trænges på jord:

Gud aldrig sit løfte kan vige!

 

Kor:

Guds ord som en klippe i vel og i ve

står fast, om end bjergene vige!

Så langt, som du tror, du skal få at se:

Gud aldrig sit løfte kan svige!


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Hil dig frelser og forsoner

 

Maria Skuladottir, er her solist for Jesus Jamdk med et friskt reggae-twist.Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002