FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
5. februar

Manna fra himlen


 

Johs 6,48-50: ”Jeg er livets brød. Jeres fædre spiste manna i ørkenen og døde. Men dette er det brød, som kommer ned fra Himmelen, for at man skal spise af det og ikke dø.”

 

Præcist og med myndighed fortæller Jesus sine tilhørere om livets brød, som kommer fra himlen. Han er det brød, som bringer liv og fred til en fortumlet og fortabt verden.

 

Tilhørerne burde have klappet i hænderne og taget imod hans livgivende ord, for det var jo sandt alt sammen, men i stedet rotter de fleste sig sammen og knurrer over hans udtalelser. Ja, mange siger oven i købet: ”Hvem kan holde ud at høre på ham (på talen)?” Og da Jesus fortsætter sin ”Livets brød” prædiken, er der en hel del, som forlader selskabet for aldrig at vende tilbage.

 

Ja, hvor tragisk! Men sådan er situationen jo også i dag. Mange forlader det gode kristne selskab, fordi de er klar over, at sammen med Jesus er det slut med at være herre i eget hus. De glemmer helt de mange daglige velsignelser, der følger med i livet sammen med Jesus - og rådgivningen og vejledningen ved Helligånden. Så hellere smutte.

 

De aner tilsyneladende ikke (glemmer helt?), at der så kommer en anden, som gør krav på boet. Og så går det galt. – Som Jesus har sagt ved en anden lejlighed, så sker der noget dér, hvor en menneskebolig er fejet og pyntet. Syv andre dæmoner flytter ind.

 

Lad os holde fast ved den himmelske manna. Det giver livsmod og holder dæmonerne på afstand.

 

En dag bestilte en kvinde nogle bøger og brugte samtidig udtrykket: ”Jeg tørster efter Gud”. Hun opfordrede mig til at markedsføre mannakorn. Det opfangede jeg hurtigt, fordi jeg selv er storforbruger af mannakorn. De har været mig til stor hjælp igennem livet – og rigtig mange gange har jeg fået lige den hilsen, jeg havde brug for.Jeg arbejdede videre med idéen og ville gerne finde brugbare æsker til at opbevare mannakornene i og så måske kunne sætte en lille produktion i gang.

 

Så en dag siden hen, stod jeg i en genbrugsbutik og så en flot æske, som ville være velegnet (13 x 10 x 6cm).

 

Æsken skulle selvfølgelig have en ekstraordinær besigtigelse. Og så ... helt fantastisk, ... da jeg åbnede æsken, indeholdt den netop mannakorn og en lille seddel, som jeg i min nysgerrighed foldede ud. Inde i sedlen lå 5 mannakorn, som jeg straks måtte repetere. Jo, livets ord gjorde igen sin virkning.

 

På sedlen stod der:

 

”En blomsterknop stod prydet; men er nu svunden hen, den haver Herren givet og taget igen. Hun udi Jesu arme så sødt er sovet ind, en sagte længsel drager os alle til Ham hen.”

 

Smukke ord, som nok er efterladt af en flittig bruger af mannakorn.

 

De 5 ord, som lå gemt inde i sedlen var:

 

Rom. 8,1; 2.

Kor.12,9

Jer. 33,8

Jer. 29,11

Sal. 84,11.

 

Slå dem gerne selv op og bliv beriget..

 

Vor tid trænger til at få øjnene op for velsignelsen ved mannakorn. Er der nogle blandt Dagens Ords læsere, som har erfaring med mannakorn, hører vi gerne fra jer. Lad os dele vores gode erfaringer og oplevelser med hinanden.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkNow that I'm with You

fra Impact Church i Roskilde

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002