FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - BIBELLAND - Andagter
5. marts

Jeg har bestilt plads i kirkebilen


 

Es. 55,11: ”Sådan er mit ord, som udgår af min mund; det vender ikke virkningsløst tilbage til mig, men det gør min vilje og udfører mit ærinde.”

 

Guds ord har en fantastisk kraft i sig. Det kan nedbryde hovmod og stolthed, men kan også samle mennesker op, som næsten ikke orker mere i livet. Det kan sætte skub i noget, så handlinger etableres og velsignelser dukker op.

 

I dag talte jeg med en gammel kvinde, som blot ville have en snak over telefonen. Hun syntes, at livet var så svært, men som samtalen skred frem, blev hun alligevel mere og mere optimistisk og glad. Vi samtalede om nogle bibelord, som var blevet mine favoritord og underligt nok, så kendte hun de fleste, men de havde ligesom ikke fået fat i hendes vilje og livsmod.

 

Jeg ønskede hende god weekend og spurgte om hun skulle i kirke på søndag. ”Ja,” svarede hun begejstret, ”jeg har bestilt plads i kirkebilen!” Med denne slutbemærkning viste hun jo trods alt, at Guds ord havde fat i hende, og at hun ønskede at være der, hvor Guds ord lyder. Hun har tidligere sagt, at hun føler en stor velsignelse ved at være i kirke og gå til alters.

 

Jeg kom i den forbindelse til at tænke på et dejligt ord, som jeg nu har valgt som bibelverset til Dagens Ord. Her står det opløftende, at Guds ord er virkningsfyldt. I en tidligere oversættelse står der, at ”Guds ord ikke vender tomt tilbage, men udfører hvad mig behager, og fuldbyrde hvervet jeg gav det.”

 

Jo, Guds ord har en iboende kraft i sig. Det er jo ikke kommet fra mennesker, men fra Gud, der talte gennem menneskers ånd – og resultatet er en bibel fyldt med kraft.. Guds ord har en formidabel evne til at ændre destruktive tankebaner. Hvert Guds løfte indeholder nemlig masser af håb, masser af kærlighed, masser af tilgivelse, masser af livsmod og livsglæde – fordi det kommer fra ham, der satte livet igang og sendte livet, Jesus Kristus. Han er vejen, sandheden og livet, helt igennem.

 

 

Jo, vi må regne med, at Guds ord ikke vender tomt tilbage, at det går Guds ærinde. Derfor må vi hver dag indtage og optage de gode løfter fra vor bibelborg, og vi vil opdage, at på et eller andet tidspunkt opfylde Gud sit ord, for han våger jo over det som en mor våger over sit barn.

 

Vi vil slutte med et godt løfte, som kan bære os gennem livet.

 

Gud er ikke et menneske, så han lyver,

et menneskebarn, så han angrer.

Når han siger noget, gør han det,

når han har lovet noget, lader han det ske.

                                                          4. Mos.23,19


Modtag pr e-mail hver dag - gratis - Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt herUge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
10 
11 
12 
13 
 
 
 


Støt meget gerne

BIBELLANDS INTERNETMISSION

herunder også Dagens Ord.

Klik her og se websiden med forklaring.
Vision om
MISSION på INTERNETTET.
 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679

 MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002