FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
7. juni

Et fast omdrejningspunkt”Vær som et pendul, som svinger fra løfte til løfte.”

 

Esajas kap. 55 vers 3:

Vend øret til mig, og kom, hør på mig, så skal I leve! Jeg vil slutte en evig pagt med jer, opfylde de urokkelige løfter til David

 

I en drøm - oplevede en bror i Herren noget, som gav stof til eftertanke:

”Vær som et pendul, som svinger fra løfte til løfte.”

 

Vi må som pendulet - have et fast omdrejningspunkt - og så være i bevægelse. Og i vores bevægelse - bør vi konstant - være afhængige af Guds løfter.

 

Omdrejningspunktet, vores faste omdrejningsspunkt, er Jesu forsoningsværk. Dette kan vi bl.a. læse om i Esajas kap. 53 vers 5 og 10:

 

Han blev gennemboret for vores synder og lemlæstet for vores overtrædelser. Straffen ramte ham, for at vi kunne gå fri. Ved hans sår blev vi helbredt.

Det var Herrens plan, at han skulle lide. Men når han har bragt det offer, som soner andres synd og skyld, vil han få talrige efterkommere og et langt liv, og Herrens plan skal lykkes gennem ham.

Omdrejningspunktet, det hvorom alting drejer sig, er det store soningsoffer, som Jesus måtte bringe for, at vi således kan stå rene og retfærdige - på ”Den store dag”. På grund af dette fantastisk offerværk, står vi retfærdige for Gud. Lammets blod dækker over al synd og skyld.

 

Vi må have et fast blik på Jesus, der blev alles stedfortræder. Dette vil sætte os i bevægelse, til at virke, med det, som Herren ved HelligÅnden, byder os at gøre. I tjeneste for Guds riges fremme, er vi konstant afhængig af Guds løfter.

 

Det er løfterne, som skal danne basis for vor tro. Det vil sige, at enhver beslutning, enhver bevægelse mod nye mål, skal have mindst et af Guds løfter - som den bærende kraft.

 

Det er særdeles vigtigt, at ”leve af Guds løfter”. Derfor må vi igen og igen, minde hinanden - om de rige løfter. Vi har fået løfterne – for, at indtage dem som føde.  Profeten Ezekiel skriver – om, at ”spise” Guds ord, Ezekiel kap. 3 vers 1 - 3:


»Spis nu den her bogrulle,« sagde han, »og forkynd derefter mit ord for Israels folk.« Så åbnede jeg munden, og han puttede bogrullen i munden på mig, idet han tilføjede: »Spis hele bogrullen. Lad den fuldstændigt fylde dit indre.« Så spiste jeg den, og den smagte sødt som honning.


David, er inde på det samme emne, Salmerne kap. 119 vers 103:


Jeg elsker at smage på dit ord, det er sødere på tungen end honning.


Guds løfter er sprængfyldt med åndelige vitaminer - og er det bedste immunforsvar - mod vantro og skepsis. Her til sidst i andagten, genopfriskes derfor enkelte af Herrens gode og trofaste nådeløfter:


Salmerne kap. 23 vers 5-6:
Du dækker bord for mig for øjnene af mine fjender. Du gør mig til æresgæst og fylder mit bæger til randen. Din godhed og trofaste nåde følger mig livet igennem. Og jeg får lov at bo i dit hus, for evigt og altid.

Salmerne kap. 1 vers 1-3
:
Gud velsigner de mennesker, som ikke går efter gudløses råd, står bag syndige handlinger, eller sidder og håner Herren, men som ønsker at gøre hans vilje, og har hans ord i tanke både dag og nat. De er som træer, der vokser ved vandløb og bærer frugt hver eneste høst, og hvis blade altid er grønne. Alt, hvad de gør, lykkes for dem.


Salmerne kap. 138 vers 8:
Du fører mig igennem til sejr. Din trofaste kærlighed varer ved. Opgiv mig ikke, men fuldend dit værk.


Filipperne kap. 4 vers 19:
Gud vil af sin herlige rigdom gennem Jesus Kristus give jer alt, hvad I har brug for.

 Modtag pr. mail

Modtag en ny andagt pr. mail hver dag.
Det er gratis og uforpligtende.
- send en mail med dit navn til mail(at)dagens-ord-andagt.dk
og skriv "Ønsker andagt pr. mail"


Kærlig hilsen og Guds fred - www.dagens-ord-andagt.dkGive me your eyes

Den officielle lyrik musikvideo med Brandon Heath.


  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002