FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens - BIBELLAND - Ord
8. juni

Fuld af nåde og sandhedJesus beholdt intet for sig selv. Alt deler han med os - og vi får det ufortjent.

 

Johs.1,14: ”Og ordet blev kød og tog bolig iblandt os, og vi så hans herlighed, en herlighed, som den enbårne søn har den fra Faderen, fuld af nåde og sandhed.”

 

Her har vi et ord, som er værd at huske. Jesus er herlighedens Herre og han er fuld af nåde og sandhed. Det er fra Jesus, vi skal hente inspiration til hverdagen. Han alene kan skænke os nådens overstrømmende rigdom. Gud sagde ikke til sin søn efter forsoningen på korset: ”Du lukkede for meget op for nåden”. Nej, med Jesus har vi fået del i al den himmelske verdens åndelige velsignelse, og heri er nåden gemt for enhver, som tror. Nåden fører hele frelsesrigdommen ind over os, for Jesus beholdt intet for sig selv. Alt deler han med os. Hele hans fortjeneste gennem liv og død skriver han ind på vores konto. Lad os trække på kontoen, som aldrig kan overtrækkes. Vi må bede om fred, vi må bede om tilgivelse, vi må bede om englevagt, vi må bede om vejledning i livet, vi må bede om konkret bønnesvar, vi må bede om helbredelse, vi må bede om stadfæstelse og bekræftelse af vore bønner osv osv, alt dette og endnu mere er indeholdt i nåden, for ”Hans nåde er ny hver morgen, hans trofasthed stor.” Klag. 3,22.

 

En fransk krigsflyver, der i lang tid havde fløjet med post fra Frankrig til egnene syd for Sahara, fik engang lejlighed til at få et par beduinhøvdinge med på besøg i sit hjemland; og der viste han dem bl.a. et vandfald. De sagde ikke et ord, men kiggede og kiggede. Til sidst sagde flyveren: ´Kom nu, vi må videre!´ - ´Vi bliver`, lød svaret. ´Hvor længe vil I da blive? føjede flyveren til. – ´Til dette hører op!´ svarede beduinerne, for hvem vand ellers kun var noget, de kendte i fattige dråber. ´Jamen, det hører aldrig op´, måtte flyveren slutte, ´sådan skummer og bruser det fra år til år, ja, sådan bliver det ved, så længe jorden står.´

 

Et udmærket billede på Guds nåde, der varer ved lige så længe jorden består. Vi lever ellers i en verden, hvor så mange ting slipper op, men med Guds nåde er det anderledes, den bliver rakt ud imod os hver en dag, hvis vi blot tager imod den i tro. Guds ord siger jo: ”Men uden tro er det umuligt at havde Guds velbehag; for den, som kommer til Gud må tro, at han er til og lønner dem, der søger ham.” Ja, i den forbindelse er det både gavnligt og nyttigt at læse troskapitlet (kap.11) i Hebræerbrevet.

 

En gammel dame citerede ofte følgende vers:

 

Uforsagt, hvordan min lykke

end i verden blive må,

det er just det mesterstykke,

som jeg daglig pønser på.

Når jeg kun i nåden står,

uforsagt, ihvor det går.

                  Ambrosius Stub

 


 
 
 
 
 


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002