FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - BIBELLAND - Andagter
22. juni

Du kan gøre en forskel
 

Luk.23,34: ”Folket stod og så til.”

 

Bibelteksten er fra Jesu korsfæstelse, hvor folket ser til, mens rådsherrerne håner Jesus, og soldaterne spotter og trækker lod om hans kappe. Midt i det største drama, der har fundet sted på denne jord, stod folket blot og kiggede på.

 

Det er vel et tidstypisk billede, som også gælder i dag, hvor kristendommen fra mange sider bliver mødt med ligegyldighed, og normerne flyder. Man kigger på, og så ved man ikke, at ethvert menneske kan gøre en forskel. Ethvert menneske kan formidle budskabet om ham, der forlod den himmelske verden for at dele vore kår og tage vore overtrædelser på sine skuldre.

 

For mange år siden havde en kvinde for vane at dele traktater ud i Londons sporvogne. Hun følte, at hun skulle give én til en konduktør. ”Ja, de giver mig altid sådanne religiøse blade,” svarede konduktøren, ”De tror vist, jeg er et rigtigt dårligt menneske, men jeg er lige så god, som nogen kan blive ved at læse den slags.” ”Ja, så!”, fortsatte kvinden, ”men Bibelen siger, at vore hjerter bedrager os, indtil vi omvender os.”

 

”Jo, men der er god tid for mig til at tænke på den slags. Jeg er ung endnu, det er min frieftermiddag i dag og jeg har livet for mig.” Idet kvinden forlod sporvognen følte hun sig tilskyndet til at sige: ”Husk, tiden er kort, og De behøver ikke at gå til en grav uden Kristus, Jesus døde for at frelse Dem.” Søster Abigail, som kvinden hed, fandt den aften sammen med nogle venner for at bede for den unge konduktør.

 

Næste morgen drog hun atter af sted med samme sporvogn, men mødte en anden konduktør, som kom hen til hende og sagde: ”Er De den dame, som gav konduktøren i denne sporvogn en traktat?”. ”Ja, det er”, svarede hun. ”Den konduktør er død”, fortsatte manden, ”han ville springe fra den ene sporvogn over i en anden, men faldt ind under hjulet og blev hårdt såret.” Søster Abigail var lamslået. ”Jeg var hos ham, indtil han døde næste morgen kl. 7,45, og han sagde til mig, at jeg skulle bringe en hilsen til Dem. `Sig til hende, at jeg går ikke til en grav uden Kristus. Jeg har modtaget den Frelser, hun talte om.´ ”Jo, denne kvinde gjorde en forskel. Hun stod ikke bare og så til, hun brugte sin frimodighed.

 

”Kast ikke din frimodighed bort, for den bærer stor løn i sig”. Heb.10,35.

 

”Han slipper ikke, hvem han har kær på jord - så lidt som i dødens dale, før sejrskransen engang vi bær med ham i Himmerigs sale.”  H. Rørdam 1878

 


Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
23 
24 
25 
26 
27 
 
 
 
 
 
Støt meget gerne

BIBELLANDS INTERNETMISSION

herunder også Dagens Ord.

Klik her og se websiden med forklaring.
Vision om
MISSION på INTERNETTET.
 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  BG Bank

Reg. nr. 9568    kontonr. 1018 9012

 

MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002