FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - BIBELLAND - Andagter
29. juni

Gør plads for Gud 1


 

Luk. 2,7: ”… for der var ikke plads til dem herberget.”

 

Vi kender vist alle sammen bibelverset til Dagens Ord, som er taget fra juleevangeliet, så egentlig skulle jeg vente til jul med at skrive denne andagt, men så længe kan jeg ikke vente, fordi jeg for nylig hørte udtalelsen: ”Gør plads for Gud, så spirer det!” Udtalelsen faldt i vores kirkehus, og det var vores præst, der havde formet sætningen. Ordene gjorde indtryk på mig, fordi de er så sande og i fuld overensstemmelse med Bibelens budskab. Jesus siger jo et sted: ”Giv, så skal der gives jer…” og det falder jo sammen med præstens ord.

 

”Gør plads for Gud, så spirer det.” Ja, jeg havde lyst til at råbe det ud over land og by, fordi sætningen er en vigtig manual for livet. Nu bliver det så til en andagt, som I læsere så kan sende videre til andre.

 

Gør plads for Gud i din hverdag. Det er det første vi kan opholde os ved. Vi må i hverdagen gøre plads for Gud med en andagt, lovsang eller samtale om Gud. Det er forholdsvis lidt vi bruger på Gud, især når vi tænker på den tid, vi bruger på aviser, ugeblade og ikke at forglemme TV. Vi kan uden skrupler opholde os foran TV-skærmen 2-3 timer en aften. Tænk, hvis vi bare en enkelt ugedag brugte tilsvarende tid på Bibellæsning, meditation og bøn. Det vil være frugtbart både for os selv og vore omgivelser, for ”gør du plads for Gud i din hverdag, så spirer det.”

 

Gør plads for Gud om søndagen. Alt for mange mennesker sløser søndagen væk uden at skænke Gud en tanke eller i det mindste bare en tak for livet. Man kunne jo gå hen til den nærmeste kirke og få en velsignelse. Folk må jo være fyldt med masser af dårlige undskyldninger mod at gå i kirke. De skulle bare vide, at går man med forventning, så får man altid et og andet med fra kirken. Der er jo orgelmusik, salmesang med hilsener fra Grundvig, Brorson, Kingo, Poul Gerhardt, Holger Lisner m. fl. Der er dåb. Der er altergang, der er prædikener. Og er man begunstiget med en præst, der gennemarbejder sine prædikener, så er der altid et og andet at hente der. Bliv en glad kirkegænger!

 

Gør plads for Gud i din økonomi. Alt for mange mennesker glemmer at give Gud det, som tilhører ham. De er ikke klar over, at de både stjæler og røver fra Gud, for Gud har jo sagt meget tydeligt: ”Giv, så skal der gives jer” eller med andre og mere påtrængende ord ”Bring hele tiende til forrådskammeret, så der kan være føde i mit hus. Sæt mig på prøve, om ikke jeg åbner himlens vinduer for jer og udøver velsignelse uden mål over jer, siger Hærskarers Herre.” Mal.3,10.

Gud siger to vigtige ord ”I bedrager mig” (vers 9), hvis I ikke udøver den praksis og ”PRØV MIG DOG – SÆT MIG PÅ PRØVE” –Åh, jo, Gør plads for Gud i din økonomi, så skal du snart få at se at det spirer omkring dig.

 

Har du intet rum for Jesus,

ham som gav sit liv for dig?

Han nu banker på dit hjerte,

hvisker: sjæl, luk op for mig!

Kor: Rom for Jesus, ærens konge,

o, luk op og byd ham ind!

Salighed han med sig bringer,

ja, han herlighed bli’r din

                                         D.W. Whittle


Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
23 
24 
25 
26 
27 
 
 
 
 
 
Støt meget gerne

BIBELLANDS INTERNETMISSION

herunder også Dagens Ord.

Klik her og se websiden med forklaring.
Vision om
MISSION på INTERNETTET.
 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  BG Bank

Reg. nr. 9568    kontonr. 1018 9012

 

MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002