FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - BIBELLAND - Andagter
30. juni

Gør plads for Gud 2


Kol. 3,16: ”Lad Kristi ord i rigt mål bo hos jer, så I med al visdom lærer og påminder hverandre med salmer, hymner og åndelige sange og synger med taknemmelighed i jeres hjerter for Gud.”

 

Paulus anbefaler varmt at gøre plads for Guds ord og lovsang. Det må vi tage til efterretning i en tid, hvor så meget kan sprede vor opmærksomhed, så vi ikke får tid til Gud.

 

I går oplevede jeg noget meget sjældent. En enke ringede mig op og ”talte i ånden”. Jeg er fortrolig med fænomenet, men har aldrig før i telefonen oplevet det. Jeg kunne tydeligt fornemme, at det ikke var hende, der talte. Hun lod sig blot bruge af Gud og var en kanal for hilsener, som kom fra Åndens verden. Hun indledte sin tale med ”Dagens vers”, som jeg i nogen tid har haft anbragt ved foden af min computerskærm. Ordet har i lang tid talt til mig, fordi ordet er så aktuelt. Enken vidste naturligvis ikke, at jeg i den sidste tid havde hæftet mig ved det ord, men Ånden ransager jo alt.

 

Efter citatet af ordet kom der særdeles vigtige ting frem. Jeg citerer noget efter hukommelsen og noget, som jeg nåede at skrive ned.

 

”Herrens miskundhed er ikke til ende. Spred det ud. Syng det ud i Ånden. Gå frem i troens kraft. Du har det med i dine sko, i din tale. Satanisterne har ingen magt, de er væltet. Send det opad – taknemmeligheden.”

 

Hendes ”tale i Ånden” var en stor udlægning af Paulus’ hilsen til menigheden i Kolossæ.

 

Ja, vi må gøre plads for Gud, så spirer det. Det var, hvad enken havde praktiseret og oplevet. Hun er én af de flittigste bogmissionærer, jeg kender. I mange år har hun investeret i vore bøger og spredt dem rundt omkring. Hun bor nu på et plejehjem og lægger bøgerne i små stakke. Som hun selv har udtrykt det: ”Jeg lægger dem bare sådan rundt omkring – lidt spredt.” Jo, hun har givet plads for Guds ord og oplevet, at det spirer omkring hende.

 

Det er en uskreven lov: ”Gør plads for Gud, så spirer det!” Gør plads for Gud og hans ord, så spirer det. Gør plads for Gud og lovsangen, så spirer det. Gør plads for Gud i din tale, så spirer det. Gør plads for Gud, hvor du færdes, så spirer det osv. osv.

 

I de kommende to dage sender vi et eventyr, som dels er fantasi og dels taget ud af virkelighedens verden. Hovedpersonen i eventyret gør særdeles plads for Guds ord og oplever, at det spirer omkring hende. Glæd dig til at læse det og send fortællingen videre til andre. Det er jo forholdsvis nemt i dag, hvor vi befinder os midt i en computerverden.

 

Fortællingen hedder ”Pigen med æsken”. Læs den, bed for den og spred den. Den har et budskab til vor tid.

 

Alt står i Gud Faders hånd,

hvad han vil, det gør hans ÅND.

Af Guds nåde til Guds ære,

evig glade, vi skal være

i vor Herres Jesu navn.

                            N.F.S.Grundtvig


Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
23 
24 
25 
26 
27 
 
 
 
 
 
Støt meget gerne

BIBELLANDS INTERNETMISSION

herunder også Dagens Ord.

Klik her og se websiden med forklaring.
Vision om
MISSION på INTERNETTET.
 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  BG Bank

Reg. nr. 9568    kontonr. 1018 9012

 

MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002