FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - BIBELLAND - Andagter
15. marts

Brug Guds ord


 

Kol. 3,16: ”Lad Kristi ord bo rigeligt hos jer, så I med al visdom lærer og påminder hverandre med salmer, hymner og åndelige sange og synger med taknemmelighed i jeres hjerter for Gud.”

 

Det er en herlige fanfare, Paulus her kommer med. Han mener virkelig, at Guds ord skal bo rigeligt iblandt os, dvs. vi har lov til at tage rigeligt føde til os og dele ud til opbyggelse for andre, for ordet fra Gud er ikke som andre ord - det rummer virkelig Guds ånd og Guds kraft, når det i tro indtages og formidles videre.

 

Jeg har fået utrolig megen respons på ord, som jeg har givet videre, enten gennem telefonen eller på skrift.

 

For nylig ringede én af mine gode venner til mig. Han havde observeret, at jeg havde givet det samme bibelord tre gange med 4 års mellemrum. Han sagde, at han som regel skrev de ord ned, som han fik gennem andre og føjede en dato på. Ud fra sin dagbog kunne han se, at jeg tre gange havde givet ham 5. Mos. 31,8: ”Herren selv vil gå foran dig, han vil være med dig, han vil ikke lade dig i stikken og ikke svigte dig; Vær ikke bange og lad dig ikke skræmme.” Jo, det går an at give Guds dyrebare ord videre.

 

Dostojewski, den store russiske forfatter, læste meget i Bibelen. Hans egen dater skrev herom:

”Far studerede den kostbare bog, som er blevet ham givet, tænkte over hvert ord, lærte meget udenad og glemte det aldrig. Ingen forfatter på hans tid har haft en så grundig bibelsk viden som Dostojewski. Alle hans værker er gennemtrængt deraf, og netop det er deres styrke. Dostojewsjki skilte sig aldrig fra sin bibel, denne hans forvisningsdages trofaste ven, som trøstede ham i hans livs tungeste stunder. Han tog den med på sine rejser og opbevarede den hjemme i en skrivebordsskuffe for altid at have den ved hånden.”

 

”Have den ved hånden” – et smukt og konkret udtryk. Jo, det gælder om at have Guds ord i nærheden, så man har et ord, der kan skubbe de negative tanker ud over kanten i hjerte og sind.

 

Igennem årene har Guds ord haft stor betydning for mig. De har løftet mig op og givet mig mange nyttige anvisning på, hvordan livet skal takles. Mange af ordene har jeg samlet i små håndsbøger.


Vi vil gerne lancere et nyt tilbud, en bogpakke som består af 9 småhæfter med Guds ord samt et vidnesbyrd af en ung mand, som kun blev 20 år gammel. Vores bogpakke nr. 5 består af

 

10 stk. små bøger / hæfter med Guds ord

 

3 stk. ”Kvasten på Jesu kappe”

3 stk. ”Sig blot et ord”

3. stk. ”Plan og styrke”

1 stk. ”En fakkelbærer”.

Bogpakke nr. 5 med ovennævnte 10 bøger kan købes for kun

125,- kr. incl. porto

(normalpris kr. 220,- + 35,- kr. til porto = kr. 255,-)Bestil bogpakken - bogpakke nr. 5 pr. e-mail. Husk at skrive dit fulde navn, adresse og telefonnr.


 
 
 
 

Støt meget gerne

BIBELLANDS INTERNETMISSION

herunder også Dagens Ord.

Klik her og se websiden med forklaring.
Vision om
MISSION på INTERNETTET.
 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  BG Bank

Reg. nr. 9568    kontonr. 1018 9012

 

MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002