FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDE* Dagens Ord Andagt * 26. marts*
Andagt og Lovsang


De syv B'er 

1. Peter kap.5 vers 8: “Vær ædru og våg, for jeres modstander Djævelen, går omkring som en brølende løve og søger, hvem han kan opsluge.”

Det er Peter, som advarer os mod Djævelens angreb. Djævelen har kun et mål, og det er at få fårene skilt fra hyrden, og da han er en tusindkunstner, bruger han alle mulige og umulige metoder.

Vi ved, at Jesus er kommet for at opsøge og frelse det fortabte, men ofte glemmer vi, at hans modstander også er opsøgende. Peter siger, at han vil søge at opsluge, det betyder, at vort jeg kan forsvinde ind i Djævelens tankeverden. Der er al mulig grund til at læse videre i vers 9: “Stå ham imod, faste i troen!”

 

Jeg har fundet 7 B-ord, som er anvendelige våben i den åndelige overlevelseskrig, vi står midt i.


 

1. Bekendelse. Det er vigtigt med bekendelsen. Én har engang sagt det sådan: “Den moderne måde, hvorpå man korsfæster Kristus, er, at man tier ham ihjel.” Vi må holde fast i bekendelsen. Både den personlige og den mere officielle “trosbekendelse”.

 

2. Badet. Ved dåben blev vi indpodet i Kristus. Dåben markerer, at nu begynder noget nyt, nu begynder livet med Kristus. Vi må takke Gud for, at dåben blev indgangen til det store fællesskab med Himlens kongesøn.

 

3. Brødrene. Det er meget vigtigt at være med i et kristent fællesskab, for det kan styrke og opmuntre til at stride troens gode strid. I øvrigt er Kristus menighedens hoved, sådan beskriver Bibelen det. Så vi må finde et kristent netværk.

 

4. Bønnen er livsvigtig. Med bønnen når vi helt ind til Guds hjerte. Han har jo selv sagt: “Kalder i på mig, vil jeg svare jer; beder I til mig, vil jeg høre jer”. Jer. 29,12. Samtidig er bønnen en spærreild mod Djævelens angreb.

 

5. Bibelen er vores madpakke. Vi må som i den virkelige verden spise for ikke at sulte. Guds ord er himmelbrød for vor Sjæl. Jesus siger: “Mennesket lever ikke af brød alene, men af hvert ord, som udgår af Guds mund”

 

6. Bordet. Et godt våben mod forkerte tankebygninger er en tur omkring alteret. Her ved knæfaldet kommer man Jesus særligt nær,  han har netop påbudt at indtage hans blod og legeme for at mindes hans død.

 

7. Blodet. Sidst, men ikke mindst, er Jesu blod et kraftigt våben mod Sataniske kræfter. Vi har lov til at nedbede Jesu blods beskyttelse over os selv og vore kære.

 

Styrk du og støt os, så faste vi stå,

stride og sejre i striden.

Frelser og fører du æren skal få,

nu og evindelig siden.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Glorify You Alone

Worship with tears

 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. 2012 kalenderen og de 7 bibelvers til pungen eller lommen.

Støt meget gerne

Dagens Ord Internetmission

 

Klik her og se websiden med forklaring.
Vision om
MISSION på INTERNETTET.
 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679

 MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002