FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens - BIBELLAND - Ord
17. juni - Kend løfterne i hjertet


Løft troens skjold

 

Ef.6,16: ”Overalt skal I løfte troens skjold, hvormed I kan slukke alle den Ondes brændende pile.”

 

Paulus giver her os et virkeligt godt råd.  Overalt, hvor vi færdes skal vi løfte troens skjold, for Paulus er klar over, at fjendens lumske angreb kan dukke op når som helst. Derfor gælder det om at løfte troens skjold, for det er kun skjoldet, der kan standse de modbydelige og brændende pile, der bliver affyret fra mørkets skjul. Hvad vil det så sige at løfte troens skjold? Ganske enkelt at have lært et løfte udenad og så tro på det. Det er nok ikke tilfældigt at ”udenad” på engelsk hedder ”by heart”. Det vil sige, vi må have noget i hjertet, som kan modstå de hårde angreb.

 

”Jeg vil ikke svigte dig” 1. Mos.28,15, ”Intet våben, der rettes mod dig, skal nå sit mål. Hver tunge, som rejser sig imod dig, skal du få dømt.” Es.54,17, ”Han, som er i jer, er stærkere end han, der er i verden” 1. Joh.4,4, ”Du frelser de hjælpeløse, men vender dig mod de hovmodige og ydmyger dem” 2. Sam.22,28, ” Min ret og min løn er hos min Gud” Es.49,4 og ”Se, jeg er med jer alle dage, indtil verdens ende” Matt. 28,20 er nogle af de løfter vi skal have i vores hjerte, så vil Djævelens pile ikke nå hjerteregionen. Det er også det Filadelfia-menigheden bliver rost for: ”Vel er din kraft kun lille, men du har holdt fast ved mit ord” Johs.Åb. 3,8.

 

Så, du som læser denne andagt. Søg i Guds ord, find et løfte, der passer ind i din situation, meditér over det, bekend det og du er godt rustet mod dagens angreb. Det var lige det Jesus gjorde, da han i ørkenen befandt sig i skudlinien. Tre gange bekendte han Guds ord over for Djævelen. Og da Djævelen ikke tåler et Guds ord udtalt med troens bekendelse, måtte han flygte. Også på korset, hvor Djævelen tæppebomber Jesus, lyder bekendelsen fra Jesu mund. Og han bliver udfriet af smerte og dødens veer. Gud oprejser ham fra de døde. Selv om du føler, du er ved at segne på grund af angreb, må du vende dig til skriftens ord.

 

Thi når vor sjæl er i Guds hånd,

Guds ord i mund og hjerte,

da brister for os alle bånd,

som pine kan og smerte.

Da åbner sig som aldrig før.

Guds-rigets port, Guds-husets dør

og livets kilder alle.


 


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002